Këto janë qëllimet strategjike të qeverisë Zaev

Published on 29-05-2017

Zoran Zaev tanimë ka arritur pajtim me BDI-në dhe Aleancën për shqiptarët rreth emrave për ministra në qeverinë e re dhe deri në mesjavë duhet të përfundojë procesi i votimit në Kuvend dhe kjo qeveri të fillojë me punë.

 

Por nga qëllimet e qeverisë së re, Zaev tha në prezentimin e programës së qeverisë reformuese se ka pesë pika strategjike:
-Jetë më të mirë për të gjithë qytetarët,
-Zhvillim të ekonomisë,
-Kthim i demokracisë, shtet të së drejtës dhe drejtësisë,
-Institucione efikase,
-Integrimi në BE dhe NATO,
-Ndreqjen e imazhit të Maqedonisë në rafsh ndërkombëtarë dhe përmirësim të marrëdhënieve diplomatike me fqinjët

Këto janë pesë pikat strategjike të qeverisë Zaev e cila do të duhet të fillojë punën prej të enjtes.

Enjoyed this video?
Zaev-10-mars-2017-780x439 (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"