Këtu BDI premtoi universitet para katër viteve, kanë mbetur vetëm gërmadha

Published on 30-09-2017

Kandidati i LëvizjesBESA për kryetarë në komunën e Çairit, Zeqirja Ibrahimi ka vazhduar me demaskimin e premtimeve të parealizuara të BDI-së në këtë komunë. kësaj adhe Ibrahimiparaqitjen para qytetarëve e ka bërë te vendi ku para katër viteve u premtua ndërtim i një universiteti.

“Ashtu siç ju kemi paralajmëruar se pushteti i deritanishëm është mashtrues dhe premtimthyes, jemi këtu që edhe një herë t’jua përdëftojmë këtë.

Pushteti aktual i Komunës së Çairit në fushatën e vitit 2013, por edhe në zgjedhjet parlamentare të vitit 2014, pati premtuar se këtu, në këtë hapësirë, do të ndërtohet një objekt universitar dhe objekti i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve.

Dhe, kur jemi këtu ne përsëri i kemi dy pyetje:

1. A shihni gjëkundi këtu objekt universitar dhe objekt të Institutit?

Dhe, meqë përgjigjen tashmë e shihni, pyetja tjetër është:

2. Nëse dje kryetari i Komunës nuk e ka mbajtur premtimin, pse qytetarët sot duhet t’i besojnë kandidatit tjetër të po kësaj partie?”, ka pyetur Ibrahimi.

Enjoyed this video?
ibrahimi-teatri-kombetar
"No Thanks. Please Close This Box!"