Kjo është pishina më e madhe në botë (FOTO)

Published on 25-07-2017

Kjo pishinë madhështore është më e madhja në botë. Është e vendosur në Kili, në resortin San Alfonso Del Mar.
Pishina ka një thellësi prej 115 ft, dhe gjatësi prej 1,011 metrave.
Uji është i filtruar dhe vjen direkt nga Oqeani Paqësor.

san-alfonso-del-mar-aerial-satellite-from-above-algarrobo-chile-5-735x400_1500990575-7112651

screenshot-3_1500990522-5871305

screenshot-5_1500990531-8823664

screenshot-6_1500990535-9566736

Enjoyed this video?
san-alfonso-del-mar-aerial-satellite-from-above-algarrobo-chile-5-735x400_1500990575-7112651
"No Thanks. Please Close This Box!"