Komandant Hoxha gjuan partitë shqiptare

Published on 13-06-2017

Xhezair Shaqiri i njohur si komandant Hoxha ka kritikuar partitë shqiptare, duke theksuar se ato jo vetëm që nuk janë të suksesshme, por edhe të dëmshme për shqiptarët, informon INA.

Ja postimi i tij i plote:

1. AS KINA  MBI 1 MILIARD POPULLATË NUK KA AQ SHUMË PARTI SA KEMI NE

2. JANË FAJTORE PER SHUMË SULME DHE DESHTIME PER QELLIME DHE INTERESA PERSONALE KUNDER ELEKTORATIT SHQIPTAR

3. PARTITË SHQIPTARE SI DO TI PERBALLOJNË HUMBJEVE NE ZGJEDHJET LOKALE, SI NË STRUGË, KËRÇOVË, ÇAIR

4.PARTITË SHQIPTARE SI DO TA KTHEJNË ELEKTORATIN E HUMBUR SHQIPTAR, TE CILET PREJ DESHPERIMIT VOTUAN LSDM DHE VMRO

SECILI VOTON SIPAS MATEMATIKËS PERSONALE

DEFINITIVISHT QENKA BUDALLAKI TE MIRESH ME KOMBETARIZEM E NACIONALIZEM

KOHA QENKA TE MERRESH ME PROGRAME PARTIAKE: PUNËSIME, TENDERA, BIZNIS, DEMOKRACI, NATO E BE

MA MIRË QENKA TA SHOHISH MOTIN, ASHTU EDHE TA VISHESH GËZOFIN (INA)

Enjoyed this video?
komandant-hoxha-xhezair-shaqiri-640x409 (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"