Komuna e Aerodromit: Prapa shkatrrimit të rrjetit të ujitjes në parqet e komunës qëndron opozita

Published on 11-08-2017

Komuna e Aerodromit informon se shumë herë gjatë kësaj vere ka bërë thirrje deri te Ministria për Punë të Brendshme për të gjetur që shkatërrojnë rrjetin e ujitjes në parqet e komunës.

Sipas Aerodrom, edhe përkundër përpjekjes për të marrë përgjigje, deri më tani nuk ka asnjë përgjigje nga MPB.

”Prandaj ne dyshojmë se prapa këtyre aktivitete destruktive qëndron opozita, në prag të zgjedhjeve lokale në mënyrë që të zbehë suksesin e Komunës.

Edhe një herë bëjmë thirrje deri te Ministra e Brendshme të mos i mbrojë vandalët dhe të marrin masat e duhura kundër shkatërrimit të mjedisit urban dhe sistemit të ujitjes”, thuhet në një deklaratë nga Komuna e Aerodromit.

Enjoyed this video?
Komuna-Aerodrom-parku-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"