Kotevski: PSP-ja vepron sipas planit të LSDM-së

Published on 12-06-2017

Ish-zëdhënësi i MPB-së dhe tani më zëdhënës i partisë opozitare VMRO-DPMNE, Ivo Kotevski sot pas daljes nga rrëfimi në PSP ka folur për këtë prokurori në veçanti duke e akuzuar se është vegël e LSDM-së.

”PSP vepron sipas planit të LSDM-së dhe kam kërkuar të shoh faktet për lëndën që dyshohem. Në PSP erdha në emër timin dhe nuk e di ku është ish-kryeministri Gruevski.” u përgjigj Kotevski në pyetjet e gazetarëve.

Ai i ka premtuar PSP-së se do të shfaqet edhe herave tjera për të dëshmuar.

Enjoyed this video?
Ivo-Kotevski-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"