Kriza politike, ambasadori i OSBE-së takohet me Ramën në selinë e PS

Published on 15-05-2017

Ambasadori i OSBE-së, Bernd Borchardt, ka shkuar paraditen e sotme të takohet me Kryeministrin dhe Kryetarin e PS-së, Edi Rama, në selinë e PS.

Ky takim ndërmjet tyre ndodh në kohën kur ambasadorët janë angazhuar për zgjidhjen e krizës politike ndërmjet mazhorancës dhe opozitës dhe vizitës së zyrtarit të lartë të DASH, Hoyt Brian Yee sot në Tiranë.

Enjoyed this video?
auto_EULEX-Head-of-Mission-meets-the-Prime-Minister-of-Albania-22-November-20131494833811
"No Thanks. Please Close This Box!"