Kryeministri premton se do të punohet në ngritjen e cilësisë së shërbimeve shëndetësore

Published on 01-02-2018

Kryeministri i vendit, Ramush Hardinaj, ka thënë se Qeveria e Kosovës do t’ia kthejë integritetin sistemit të shëndetësisë, duke ngritur cilësinë e shërbimeve shëndetësore

“Së bashku me drejtuesit e sektorëve shëndetësorë jemi mobilizuar për paga të dinjitetshme, ndërtimin e infrastrukturës së nevojshme dhe avancimin e ligjeve në këtë fushë.

Mjekët janë heronjtë e Kosovës dhe e kemi detyrë t’ua kthejmë dinjitetin”, ka shkruar ai, në një postim në llogarinë e tij në Facebook.

Enjoyed this video?
Ramush-Haradinaj-ne-DebatPernime_027_web-1-650x358
"No Thanks. Please Close This Box!"