KSHZ sot do të mbajë seancë, do të shqyrtohet Rregullorja për kundërshtime

Published on 05-07-2017

Komisioni Shtetëror Zgjedhor sot do të mbajë seancë në të cilën do t’i shqyrtojë Rregulloren e KSHZ-së dhe Rregulloren për mënyrën dhe procedurën për zgjidhje e kundërshtimeve.

Anëtarët e Komisionit do të debatojnë edhe për propozim-vendimin për pagesën e kompensimit të shpenzimeve të pjesëmarrësve në fushatën zgjedhore nga listat e kandidatëve të të cilëve janë zgjedhur deputetë në Kuvendin e Maqedonisë dhe pjesëmarrësit në fushatën zgjedhore nga listat e kandidatëve të të cilëve nuk zgjedhur deputetë në Kuvend.

Enjoyed this video?
KSHZ-2-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"