Kujt do ia dhurojë këtë lule Blerim Destani

Published on 22-05-2019

Blerim Destani është figurë shumë e rëndësishme në botën e artit.

Me atë që vjen dhe prezantohet tek audienca gjithmonë bën përshtypje, sa të bën të ndjehesh gjithmonë krenarë me të, shkruan Kosovarja.

Blerimi, jo vetëm që lë gjurmë në profesionin e tij, por ai simpatizohet me përmasa të mëdha tek femrat sa mund të themi është ëndërr e secilës.

Përkundër faktit se është kështu, atij asnjëherë nuk i ka bërë përshtypje kjo.

E, meqë njihet për këtë fakt, ai po del se jo gjithmonë do të jetë kështu, pasi së fundi sikur turbulloi mendjet e të gjithëve duke iu shkaktuar habi të madhe.

Kjo ndodhi në momentin kur u deklarua para të gjithëve me një lule në dorë. Bëhet fjalë për diçka të re nga ai, apo si është puna e tij? /Kosovarja/

Enjoyed this video?
blerim
"No Thanks. Please Close This Box!"