Kupa e Maqedonisë-Deklaratat e trajnerit të Shkupit, Visar Ganiu dhe të Shkëndijës, Jeton Beqiri05:33

  • 53 views
Published on 28-11-2016

Kupa e Maqedonisë-Deklaratat e trajnerit të Shkupit, Visar Ganiu dhe të Shkëndijës, Jeton Beqiri për LAJMTV

Enjoyed this video?
fc-shkupi-fc-shkendijashkup-23-11-2016-still001
"No Thanks. Please Close This Box!"