Kur arti zbukuron rrugët e qytetit

Published on 31-07-2017

Kur arti zbukuron rrugët e qytetit

Duke përdorur disa objekte të rrugës të cilat në realitet duken si gjera të lëna pas dore dhe të pa përfunduara. Ai këto objekte me imagjinatën e tij i kthen në objekte shumëngjyrshe të çuditshme që ndërveprojnë me mjedisin e tyre. Nga kthimi i një kanalizime në një tigan, për të shndërruar metra të gazit në lobarë të çuditshëm, Tom Bob po e bën qytetin një vend shumë më të lumtur për të gjithë, shkruan rtv21.tv. Nëse ju pëlqen puna krijuese dhe e mprehtë, shikoni këto fotografi të famshme./21Media

 

Enjoyed this video?
Kur arti zbukuron rrugët e qytetit
"No Thanks. Please Close This Box!"