Kur një zebër ia thotë këngës! (VIDEO)

Published on 23-01-2018

Ju mund të stërvisni qenin tuaj, kuajt apo edhe macet, por, duket se një gjë të tillë mund ta praktikoni edhe me zebrat!

Kështu të paktën lë të kuptojë kjo video e ndarë në rrjetet sociale, ndërsa shihet një zebër e cila qëndron jashtë dritares së një veture të një ngasësi, transmeton Klan Kosova.

Zebra e cila figuron në pamjet e publikuara më poshtë, pranon vazhdimisht ushqime nga një person i paidentifikuar brenda automjetit.

Pas gëlltitjes së secilit ushqim, zebra hap gojën e saj të gjerë dhe rri gati për të pranuar një kafshatë të shijshme.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"