Kush është Goran Zhivaleviq, agjenti serb që mori pjes në natën e pëgjakshme në Kuvend

Published on 30-05-2017

Goran Zhivaleviq- gjatë kohë ishte i njohur vetëm për shërbimet për kundërzbulim (sekrete) të Ballkanit, por doli nga anonimiteti në protestat e përgjakura të Kuvend në 27 prill. Kundërzbuluesi i Agjensionionit Informativ të Sigurimeve (AIS), i akredituar si diplomat në ambasadën Sërbe në Shkup, me vetëm një selfie në Kuvendin e së ejtes së përgjakur e zbuloi të gjithë skenarin maqedono-sërbo-rrus,  i cili zihej në shtet duke u fshehur pas fytyrave të politikanëve, biznismenëve, gazetarëve, kundërzbuluesve dhe njerëz të njohur të nëntokës, transmeton gazeta Lajm.

Informatat thonë se njeri më besnik dhe bashkëpuntor më i afërt i Zhivaleviqit në Maqedoni është deputeti i partnerëve të koalicinit të VMRO-së, dhe njëherit lider i Partisë Demokratike Sërbe, Ivan Stoilkoviq.

Materialin e plotë në gjuhën maqedone mund ta lexoni Këtu.

Enjoyed this video?
3047801 (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"