Kuvendi sot debaton për shkarkimin e Zvërlevskit

Published on 05-07-2017

Sot duhet të mbahet seancë parlamentare në të cilën do të debatohet në lidhje me shkarkimin e prokurorit publik shtetëror, Marko Zvërlevskit.

Seanca për ndërrimin e Zvërlevskit është propozim i Qeverisë e cila ka konstatuar se ai në mënyrë joligjore dhe jo adekuate e ka kryer detyrën e tij.

Ky propozim është pranuar nga ana e Këshillit të Prokurorëve Publik. Në propozimin e publikuar në faqen e internetit të Kuvendit, qëndron se kërkohet shkarkimi i Zvërlevskit për shkak se në mënyrë të paligjshme dhe jo profesionale ka kryer detyrën e tij.

Enjoyed this video?
Marko-Zvërlevski
"No Thanks. Please Close This Box!"