Ky është emri i vërtetë i Gigi Hadid (Foto)

Published on 11-07-2017

Ajo është ndër modelet më të bukura në botë.

E kush nuk e njeh Gigi Hadid, modelen më të famshme të momentet me flokë të artë, sy bojëqielli dhe buzëqeshje fantastike, për të mos folur më pas për trupin e saj të hatashëm.

Por prisni pak…. Ajo nuk quhet Gigi! Ky është veçse një pseudonim që vendosi nëna e saj Yolanda kur njerëzit e patën të vështirë të shqiptonin emrin e saj të vërtetë.
Gigi në të vërtetë quhet Jelena Noura Hadid.gigiii_1499785052-9613189

Enjoyed this video?
gigi_1499785063-9384551
"No Thanks. Please Close This Box!"