Ky refer mund t‘i sjell fat Shkëndijës ndaj Helsinkit

Published on 10-07-2017

Ky refer mund t‘i sjell fat Shkëndijës ndaj Helsinkit

Markus Hamater (37) nga Austria është deleguar për arbitër kryesor në ndeshjen e turit të dytë eliminatorë në LE mes Shkëndijës dhe Helsinkit, që do të luhet në Strumicë.

Ai është i njohur për opinionin tonë, pasi para dy vitesh i ka gjykuar Rabotnickit në ndeshjen kundër Flora Talin, dhe ku ‘romantikët’ kishin fituar ndeshjen me rezultat 2-0.

Arnold Hanter nga Irlana Veriore do të referoj në ndeshjen Rabotnicki-Dinamo Minsk. /lajm

Enjoyed this video?
Ky refer mund t‘i sjell fat Shkëndijës ndaj Helsinkit
"No Thanks. Please Close This Box!"