Ledioni i Lorit, largoi Marinën nga TCH? Del në pah e vërteta (FOTO)

Published on 27-07-2017

Dy nga moderatorët më të njohur të TCH nuk e ndjekin më njëri-tjetrin në rrjetin social Instagram. Ata e kanë filluar karrierën e tyre rreth 10 vite më parë duke moderuar në emisionet e ndryshme të medias ku punonin së bashku me Luanën. Ata shpërqendroheshin shpesh, por mesa duket gjërat kanë ndryshuar. Tashmë që Marina do kalojë në një tjetër televizion, mendohet se është kjo arsyeja që gjërat mes tyre mund të jenë ftohur ose shanset janë që mund të jetë bërë Ledioni shkaku i largimit. Ai nuk ndjek asnjërën nga motrat Vjollca dhe shkaku nuk dihet, asnjë nga palët nuk ka dashur të prononcohet. KLIKONI me poshte per t’i pa fotot:

6a52fcdf960f8cdd6d0ae2555ddf7217

9951faf9dd0ddefc057a554817fd0f46

88037a71ed73e69340f60c8276bf187b

4086868bd2a9b486db6eafb9f31051a8

b2a4ebd8bfd98fa8b619f5210a516de3

Enjoyed this video?
b2a4ebd8bfd98fa8b619f5210a516de3
"No Thanks. Please Close This Box!"