Lëshohen në lumin Vardar 10 mijë trofta

Published on 10-05-2017

Në organizim të Bashkisë së Shkupit, Federata e peshqve të Maqedonisë, Ministria për Bujqësi, Pylltari dhe Ujërave, Inspektoriati shtetëror i bujqësisë dhe MMJPH, sot në ujërat e Vardarit, janë lëshuar 10 mijë troftA.

Qëllimi i projektit është të mundësohet mbrojtje e troftës së Maqedonisë (Salmi macedonicus Karaman, 1924) si dhe rritja e numrit të troftës në lumin Treska, duke përfshirë edhe akumulimin Matkë, Shën Petka dhe Kozjak

Enjoyed this video?
Trofta-ne-Vardar-780-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"