Lituania e ka ndaluar ndëshkimin fizik të fëmijëve

Published on 15-02-2017

femije

Parlamenti lituanez ka miratuar dje ndalesë të plotë për ndëshkim fizik të fëmijëve. Ndryshimet në ligj rreth kësaj çështje janë miratuar pa asnjë votë “kundër” nga deputetët e Dhomës së Poshtme të Parlamentit.

Votimi është mbajtur katër muaj pas vdekjes së një djali katërvjeçar, i rrahur deri në vdekje nga nëna e tij dhe miku i saj, rast i cili e ka tronditur gjithë vendin baltik. Analizat e gjakut kishin treguar se të dy kishin marrë metamfetamin para se ta rrahin djalin.

Enjoyed this video?
femije
"No Thanks. Please Close This Box!"