LSDM: Manifesti, një tentim i dështuar i Gruevskit për rikthim në jetën politike

Published on 03-04-2017

22LSDM

Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë e ka hedhur poshtë propozim Manifestin e OBRM-PDUKM-së për dalje nga kriza e tanishme politike e vendit, njofton Telegrafi Maqedoni.

LSDM-ja konsideron se nuk jemi në vitin 1903 dhe se udhëheqësia e tanishme e OBRM-PDUKM-së përbëhet nga kriminelë që kërkojnë shpëtim, duke shtuar se Manifesti nuk ndihmon që të mundësohet transferim urgjet dhe të qetë të pushtetit.

LSDM-ja vlerësin se Manifesti është një tentim i dështuar i Gruevskit, siç thonë, të defaktorizuar për kthim në jetën politike.

Enjoyed this video?
22LSDM
"No Thanks. Please Close This Box!"