LSDM thotë se së shpejti do ta zgjedhin kryeparlamentarin

Published on 18-04-2017

lsdm-2

Shumica parlamentare prej 67 deputetëve, e zgjedhur në zgjedhje kredibile do ta zgjedhë kryeparlamentarin, më pas edhe Qeverinë reformuese të Maqedonisë. Kjo do të ndodhë shumë shpejt, sipas Rregullores së Kuvendit, Kushtetutës dhe ligjet, kumtojnë nga Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë, transmeton Lajmpress.

Sipas LSDM-së Gruevski nuk ka të drejt që të ofron 51 deputetë sikur të jenë pronë e tij.

Enjoyed this video?
lsdm-2
"No Thanks. Please Close This Box!"