Maqedoni, do të forcohen kriteret për importimin e ilaçeve

Published on 22-08-2017

Qeveria e Maqedonisë ka filluar procedurën për sjelljen e propozim-ligjit për ilaçet dhe pajisjet mjekësore, i cili parasheh kritere më të ashpra për importimin e ilaçeve.

Në zbatimin e deritanishëm të Ligjit është konstatuar se etiketa që gjendet në paketimin e jashtëm të ilaçit ka të dhëna të pamjaftueshme për përdorimin e ilaçit.

Paralajmërimet për përgatitjen e propozim-ligjit janë dorëzuar në Regjistrin e vetëm elektronik nacional në të cilin mund të dorëzohen mendime me shkrim, vërejtje dhe sugjerime./

Enjoyed this video?
farmaci-ilace
"No Thanks. Please Close This Box!"