MASHTRIM në vazhdimësi !

Published on 09-10-2017

Miq të dashur,
…Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO në asnjë mënyrë nuk mvaret prej partive politike të vendit. Ajo që është varur nga ata, kanë qenë të detyruar nga faktori ndërkombëtarë që të zbatohen disa politika publike për përmbushjen e disa kritereve për këtë anëtarësim.
Shikuar nga ky fakt, mashtrimi që po vazhdon të etablohet nga Bdi-ja edhe në këto zgjedhje lokale se ata po angazhohen për këtë anëtarësim është vetëm lajthitje , JA PSE !
– Pritja e Maqedonisë para dyerëve të Natos është një moment SUI GENERIS në historinë e paktit Nato. Statusi i barabartë i Maqedonisë në këtë pakt do të jetë i mundur atëherë dhe vetëm atëherë kur do të përmbushet KONKLUZIONI i Samitit të NATOS në BUKURESHT. Pra , konklutioni në këtë samit ngërthen frymën e DYERËS SË HAPUR dhe ky konlidim thotë ;-
– MAQEDONIA DUHET TË ZGJIDHË KONTESTIN ME EMRIN ME FQIUN JUGORË GREQINË ! – Kur të arrihet kjo zgjidhje MAQEDONIA APRIORI, vetëm me protokol administrativ fiton statusin e barabartë në NATO , pa pasur nevojën e organizimit të ndonjë SAMITI .
D.m.th. Maqedonia do të mund të integrohet me status të barabartë si anëtare në Nato ,vetëm kur të arrihet zgjdhje për këtë konstest disa dekadësh.
Çdo propagim tjetër lidhur me këtë çështje nga cili do liderë do të thotë vetëm hudhje hi syve, dhe nuk ka se si mund të kualifikohet ndryshje kjo qasje ndaj shqiptarëve nga liderët e vetë , por vetëm si MASHTRIM në vazhdimësi !
( q. aliu )

Enjoyed this video?
qenan-1-e1460739256382
"No Thanks. Please Close This Box!"