Mbi 10 mijë dollarë në muaj vetëm të jetoni dhe reklamoni këtë vend fantastik

Published on 23-01-2018

Thjeshtë vazhdoni tutje, duke lënë punën që keni tani. Merrni dokumentet e juaja, paketoni gjërat dhe shkoni. Cilado qoftë puna që bëni nuk është më e mirë se kjo që u ofrohet.

Ka një punë të mirë të ofertuar nga ‘Cancun.com’ e cila në thelb përfshinë pagesën e jetesës në Kankun

Faqja e internetit është duke punësuar një ‘CEO’ të ri në Kankun për të përfaqësuar dhe promovuar Kankunin, duke u paguar deri në 10 mijë dollarë.

Ata janë duke pritur këdo për të punësuar atje që të qëndrojë për gjashtë muaj, në mënyrë që të fitojë 60 mijë dollarë.

Pra ju duhet të keni përvojë për t’u bërë zyrtarë lidhur me reklamimin e një vendi si Kankuna si dhe pasaportën.

Duhet të jeni një person, dinamik dhe shumë i hapur pnë mënyrë që të përfaqësoni si duhet vendin. Pra të realizosh edhe fotografi të mrekullueshme nga ky vend, me përvoja nga më të mirat.Duhet zhytur fortë në kulturën e tyre dhe t’i hidhni në pah gjërat më të mira të këtij vendi.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"