Mbledhje e përbashkët mes Qeverisë së Maqedonisë dhe Bullgarisë

Published on 02-11-2017

Qeveria e Maqedonisë do të mbajë mbledhje të përbashkët me Qeverinë e Bullgarisë më 23 nëntor. Mbledhja e përbashkët do të mbahet në qytetin e Strumicës në Maqedoni.
Temat që do të diskutohen janë: Interesi i përbashkët i dy shteteve, marrëdhëniet ndërmjet dy shteteve dhe projektet e përbashkëta për të ardhmen, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Mbledhja e përbashkët mes dy shteteve do të përfundojë me vendosje të luleve tek varri i ish-presidentit të Maqedonisë, Boris Trajkovski i cili vdiq tragjikisht pas një aksidenti ajëror.

Gjithashtu, Qeveria e Maqedonisë ka caktuar mbledhje të përbashkët edhe me Qeverinë e Shqipërisë që duhet të mbahet më 2 dhjetor.

Enjoyed this video?
Zaev-Borisov-1-e1509618334422-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"