Mbrriti për vizitë zyrtare në SHBA, Princi Leka

Published on 05-05-2017

Mbrriti për vizitë zyrtare në SHBA, Princi Leka

Princit Leka II ka mbrritur në SHBA, për një vizitë zyrtare. Sipas disa burimeve konfindeciale të afërta me të, Leka II do të ligjerojë në një nga universitet amerikane, si dhe do të takohet edhe me disa personalitetet e New Yorkut, zyrtar të lartë etj.

Ai do të marrë pjesë edhe në ceremoninë e vdekjes së Musli Mulosmanit i cili ndërroi jetëmë 2 Maj 2017 . Mulosmani është trashëgimtari më i vjetër i families së madhe të Binak Alisë së Malësisë së Gjakovës, nacionalisti legalist, antikomunisti dhe veprimtari i njohur i çështjes shqiptare.

Musli Mulosmani bashkëshortja e tij Servetja, së bashku me të afërmin e tij Harry Bajrkatarin dhe zonja, ish- keshilltarja Lisa Milicaj, me rastin e kurorëzimit martesor më 8 tetor 2016 ishin të ftuar në dasmën e Princit Leka II me Znj. Elia Zaharia.

Ndërkaq, Çifti mbretëror shqiptarë erdhën në New York, pesë vet më parë në kuadrin e aktiviteteve për 100-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, dhe 100 vjetorin e krjimit të Federatës PanShqiptare të Amerikës VATRA.

(Fotografia, nga vizita e mëparshme në prill 2012)

Enjoyed this video?
Mbrriti për vizitë zyrtare në SHBA, Princi Leka
"No Thanks. Please Close This Box!"