Me flamurin kuqezi dhe veshje popullore, dy vogëlushet shqiptare kanë habitur Evropën!

Published on 03-04-2017

Me flamurin kuqezi dhe veshje popullore, dy vogëlushet shqiptare kanë habitur Evropën!

Me flamurin kuqezi dhe veshje popullore, dy vogëlushe shqiptare po habisin Europën.

Pas një turi disa ditor nëpër Europë ato pritet që me 29 dhe 30 prill të përmbyllin udhëtimin e tyre në qytetin e Sant’ Agata Puglia në Itali, duke ngritur në mënyrë simbolike flamurin shqiptar. 

Në video, Iris e Noem janë gjatë kalimit të turit nëpër Austri mes grupit me 40 motoristë. Që nga shfaqja e interesit dhe pasionit të tyre për motorët dy vogëlushet shqiptare janë pjesë e grupit Albanian Bikers.

Dy motrat nga Dibra krejt natyrshëm ndjekin pasionin e babait të tyre që është motorist, duke u bërë kështu trashëgimtare të denja me të cilat krenohet familja e pse jo dhe Shqipëria.

Enjoyed this video?
Me flamurin kuqezi dhe veshje popullore, dy vogëlushet shqiptare kanë habitur Evropën!
"No Thanks. Please Close This Box!"