Me sirena e nderime, kështu përcillet për në banesën e fundit qeni që i shërbeu policisë (Video)

Published on 30-01-2018

Ky qen i policisë pranoi përshëndetjet e fundit  si një hero kur oficerët u mblodhën në Arkansasin qendror për ti dhënë lamtumirën e tyre përfundimtare.

Pajti (PY’-tee) kishte shërbyer si oficer i njësisë K-9 që nga viti 2013 në Lonoke County, rreth 20 milje (30 kilometra) në lindje të Little Rock.

Por disa muaj më parë, qeni u diagnostikua me kancer të eshtrave.

Trajneri i tij, zëvendës i Brooks Grabill, tha se sëmundja e qenit po përparonte me shpejtësi dhe një veteriner rekomandoi që qeni të neutralizohej përfundimisht.

Të mërkurën, oficerë nga Lonoke County dhe agjencitë përreth kaluan në një procesion me veturat dritat dhe sirenat për të shoqëruar Pajtin në strehë e tij të fundit.

Mbi skanerin e policisë një dispeçer tha: “Kjo është udhëtimi i fundit i Pajt K-9… Faleminderit për shërbimin tuaj”./Indeksonline/

 

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"