Mediat pro-qeveritare në Maqedoni shqiptarët e Haraçinës i quajnë kriminel (Video/Foto)

Published on 18-01-2017

9LSDMHaracin

Është dashur një takim i zyrtarëve të LSDM-së me banorë të Haraçinës dhe kjo t’i irritojë mediat pro-qeveritare dhe t’i quajnë banorët e Haraçinës kriminelë.

Siç merret vesh nga banorët e Haraçinës, vizita e Oliver Spasovskit dhe Lupço Nikollovskit në Haraçinë ka ndodhur pasi LSDM ka angazhuar eskavator që të pastrojnë rrugët dhe lagjet e kësaj komune, pasi institucionet nuk kanë reaguar aspak për të pastruar rrugët, thonë banorët.

9LSDMHaracin1

Enjoyed this video?
9LSDMHaracin
"No Thanks. Please Close This Box!"