Mergim Mavraj sexhde midis Izraeli (FOTO)

Published on 12-06-2017

Pas golit të shënuar të Sadikut, mbrojtësi Mërgim Mavraj ka festuar duke rënë në sexhde.

Ky është falenderimi ndaj Zotit!

Mavraj ndryshe njihet si një njeri i devotshem dhe praktikues i fejes Islame.

mergim

Enjoyed this video?
mergim
"No Thanks. Please Close This Box!"