Merret në pyetje burri i mjekes së vdekur në Shkup, spekulohet për vetëvrasje?

Published on 10-05-2017

Burime të policisë thonë se burri i mjekes është thirrë në pyetje informative në lidhje me vrasjen e mjekes, e cila u gjet e therur në oborrin e shtëpisë.

Në mungesë të informacioneve të sakta, spekulohet se bëhet fjalë për vetëvrasje dhe se burri e ka gjetur kufomën.

Mjekja kishte dëmtime në qafë dhe trup si dhe venat e prera. Sipas MPB-së, viktima është J.M.S. (53) nga Shkupi, e cila ishte edhe profesoreshë në Fakultetin e Mjekësisë.

Enjoyed this video?
Spitali-Nene-Tereza-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"