Meshkujt janë të frikësuar por nuk e shprehin, ja nga cfarë druhen!

Published on 15-10-2017

A është edhe e mundur që burrat të kenë frikëra sekrete? Ata duken aq të fortë dhe vendimtar!

Megjithatë, ky është vetëm një tjetër stereotip i imponuar nga shoqëria shkruan bright side10 gjëra që në të vërtetë shqetësohen shumica e djemve edhe pse nuk e shprehin atë, janë:

1. Si duket trupi i tyre
2. Paratë
3. Lartësia
4. Burrat e tjerë mund të jenë kërcënim (Xhelozia)
5. Përvojë të vogël në marrëdhënie
6. Flokët
7. Ushqimi
8. Marrëdhënia e tyre me të dashurën e tyre
9. Sa partnerë kishte një vajzë para tij
10. Shprehja e hapur e emocioneve.

Enjoyed this video?
buurru-650x358-696x383
"No Thanks. Please Close This Box!"