“Mësuesi” selam Zaevit, nëse nuk e bën Qeverinë e marrim ne në dorë

Published on 22-03-2017

“Mësuesi” selam Zaevit, nëse nuk e bën Qeverinë e marrim ne në dorë

Rafiz Aliti sonte i çoi selam lideri të LSDM-së se nëse ai nuk mund të formojë qeverinë atëherë le të heqë dorë dhe bajrakun do ta merr BDI-ja, përcjell TetovaSot.

“LSDM ka kërkuar nënshkrimet e faktorit politik shqiptarë, dhe duhet ti prij këtij procesi,nëse ata kanë dyshime apo kanë hamendje se nuk mund ta bëjmë këtë punë atëherë duhet të heqin dorë dhe do të mandatohet dikush prej shqiptarëve dhe gjithsesi se atëherë ne do ti prinim atij procesi” u shpreh Rafiz Aliti sonte në ClicPlus në Tv21.

Enjoyed this video?
“Mësuesi” selam Zaevit, nëse nuk e bën Qeverinë e marrim ne në dorë
"No Thanks. Please Close This Box!"