Meterologët për sonte parashikojnë shi të rrëmbyeshëm

Published on 10-06-2017

Drejtoria për punë hidrometeorologjike (DPHM) kumtoi se në orët e mbrëmjes do të ketë kushte për paraqitje të izoluar të jostabilitetit me të reshura të shkurta të shiut dhe bubullima të ralla.

Gjatë natës dhe nesër, veçanërisht paradite në shumë vende, moti do të jetë jostabil me shi të rrëmbyeshëm dhe bubullima. Proceset do të jenë më intensive në lokacione të ndryshme, në formë të motit të ligë me shi të rrëmbyeshëm, shkarkime elektrike, erë e forcuar dhe kushte për paraqitjen e breshrit.

Temperatura e ditës do të ulet për rreth 6 gradë. Pastaj vijon periudhë e stabilitetit dhe motit të ngrohtë, përveç të mërkurën, kur do të ketë kushte për jostabilitet lokal.

Enjoyed this video?
shi
"No Thanks. Please Close This Box!"