Milaim Zeka për LajmTV: Në politikë futem pa komplekse (Video)14:55

  • 2,683 views
Published on 11-06-2017

Në intervistën ekskluzive për Gazetën Lajm dhe Lajm.tv, gazetari i njohur Milaim Zeka flet nëse do të mbetet i veçantë edhe në politikë, sikurse që ishte në gazetari. Ai premton se qytetarët që do të votojnë numrin 52 te lista e partisë Nisma për Kosovën, do të kontribuojnë për një politikberje ndryshe në Parlamentin e Kosovës, politikberje e cila nuk ka kompleks inferioriteti para diplomatëve dhe të tjerëve./LajmTV/GazetaLajm/

Enjoyed this video?
Milaim Zeka LajmTV
"No Thanks. Please Close This Box!"