Milenko: Urime bashkëatdhetarë maqedonas, ju që votuat për LSDM-në (Foto)

Published on 04-05-2017

Milenko: Urime bashkëatdhetarë maqedonas, ju që votuat për LSDM-në (Foto)

Nuk pritej të mungonte reagimi i Milenko Nedellkovskit, gazetarit kontrovers që shpesh ka pasur tendenca dhe fjalor të urrejtjes kundrejt shqiptarëve dhe etniteteve tjera në Maqedoni.

Milenko këtë herë ka reaguar për flamujt kombëtar në zyrën e kryetarit të ri të Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi.

”Urime bashkëatdhetarë maqedonas, ju që votuat për LSDM-në. Urime. Ia arritët qëllimit. Hallall ju qoftë.” ka shkruar Nedellkovski, njofton Telegrafi Maqedoni.

Përndryshe, Milenko Nedellkovski njihet si gazetar që përdor gjuhë të urrejtjes. Rasti më i rëndë është kur tha se i shumëzon me zero shqiptarët, homoseksualët dhe romët.

 

Enjoyed this video?
Milenko: Urime bashkëatdhetarë maqedonas, ju që votuat për LSDM-në (Foto)
"No Thanks. Please Close This Box!"