Ministri Jolevski pritet të largohet drejt SHBA-ve

Published on 24-02-2017

Screen-Shot-2017-02-24-at-12.54.23-AM-640x351

Portali Libertas ka shkruar se ministri i mbrojtjes i qeverisë VMRO-DPMNE dhe BDI, Zoran Jolevski pritet që të largohet drejt SHBA-ve. Ai dy javët e fundit ishte në Uashington, ku siç thuhet ka lobuar tek lidhjet e tij për tu punësuar në selinë e Bankës Botërore. 

Ministri Jolevski gjatë kohë ka qenë ambasador i Maqedonisë në SHBA, ndërsa para kësaj ka qenë me angazhim profesional në SHBA. Në listën e tij të pasurisë shkruan se ai posedon një banesë në Tampa të Floridas që ka një vlerë prej 240 mijë euro, e blerë në vitin 2004. Ai ka qenë këshilltar i presidentit të ndjerë Boris Trajkovski.

Enjoyed this video?
Screen-Shot-2017-02-24-at-12.54.23-AM-640x351
"No Thanks. Please Close This Box!"