Ministria tregon emrin e policit të gjetur në Lepenec

Published on 03-05-2018

Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës (MFSK) njofton se trupi i pajetë i gjetur sot pasdite në ujërat e lumit Lepenc është i pjesëtarit të Policisë Malsor Dashi.
Përmes një komunikate, MFSK thotë se nga njësitë e kërkim-shpëtimit është gjetur trupi i pajetë i policit Malsor Dashi.
“Njësitë e kërkim shpëtimit të FSK-së, Policisë së Kosovës dhe AME-së (Agjencisë së Kosovës për Emergjenca) sot në orën 15 e 45, në kilometrin e 5-të nga vendi i aksidentit, kanë gjetur trupin e pa jetë të policit Malsor Dashi”, thuhet në komunikatën e Ministrisë.

Enjoyed this video?
plc
"No Thanks. Please Close This Box!"