Mjekët specialistë protestojnë për mosvazhdimin e kontratave

Published on 12-01-2017

4mjeket

Rreth 200 mjekë specialistë kanë dalë për të protestuar kundër vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë për mos vazhdim të kontratave.

Mjekët specialistë kanë kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë për vazhdim të kontratës deri në hapjen e konkursit.

Ata kanë për këtë çështje i janë adresuar me një kërkesë edhe Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës. /KP/

Enjoyed this video?
4mjeket
"No Thanks. Please Close This Box!"