“Molla pik nër mollë”: Është kjo nëna apo motra e Dhuratës?!

Published on 09-11-2017

Dhurata Ahmetaj mbrëmë ka darkuar me nënën dhe vëllain e saj, pasiqë ky i fundit para disa ditësh ka festuar ditëlindjen.

Në mungesë të saj në ditën e festës, Ahmetaj i ka dhuruar një darkë familjarëve të saj. Këtë gjë e ka treguar përmes mediave sociale, ku në Insta Story ka postuar disa imazhe me nënën e saj e cila më shumë ngjason sikur të jetë motra e këngëtares.

Këtë gjë nuk e ka lënë ti ik as artistes, pasiqë shkrimi që shoqëron imazhin e përbashkët është: “Molla pik nër mollë”.

E në fakt, Ahmetaj ka pasur plotësisht të drejtë.

Enjoyed this video?
ardianbujupi-4
"No Thanks. Please Close This Box!"