Moti sot në Maqedoni

Published on 12-10-2017

Moti sot në vend do të jetë me diell dhe temperatura të larta. Për dallim nga ditët tjera, nuk do të ketë mjegulla në lokalitete malore e as lagështi të madhe të ajërit.

Temperaturat e ditës do të arrijnë deri në 24 gradë celsius kurse në mëngjes temperaturat maksimale do të jenë 6 deri 8 gradë celsius.

Enjoyed this video?
Moti-diell-vjeshte-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"