Moti sot në Maqedoni

Published on 15-11-2017

Moti sot në Maqedoni do të jetë i vrenjtur dhe me reshje të shiut, të cilat në shumë vende do të jenë të rrëmbyeshme, veçanërisht në pjesët jugore dhe qendrore.
Gjithashtu do të ketë kushte për paraqitjen e stuhive, sidomos në pjesën jugore të vendit.

Temperaturat do të lëvizin prej 7 deri 15 gradë celcius, ndërsa në Shkup do të arrijnë deri 11 gradë celcius.

Enjoyed this video?
kossss-8550
"No Thanks. Please Close This Box!"