Moti sot në Maqedoni

Published on 03-07-2017

Moti sot në Maqedoni pritet të jetë i freskët dhe me erë deri diku të fuqishme veriore. Pritet që të ketë të reshura te herëpashershme të shiut të cilat gjatë pasditës do të ndërprehen.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga 13°C e deri më 20°C, kurse ajo ditore do të lëvizë nga 19°C e deri më 20°C. Në Shkup e rrethinë do të ketë mot të ngjashëm, kurse temperatura do të lëvizë nag 18°C, gjatë mëngjesit, e deri më 25°C, gjatë ditës.

Enjoyed this video?
Moti-7
"No Thanks. Please Close This Box!"