Moti sot në Maqedoni

Published on 02-01-2017

motilajmtv

Moti sot mëngjes do të jetë stabil,thatë dhe ftohtë kurse temperaturat gjatë ditës do të rriten pak për ca gradë.

Temperaturat e mëngjesit do të shkojnë nga -12 në – 2 gradë C, ndërsa gjatë ditës do të jenë në intervalin prej 3 deri në 12 gradë C.

Enjoyed this video?
motilajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"