Moti sot në Maqedoni,Kosovë dhe Shqipëri

Published on 02-03-2017

motilajmtv

Moti sot në mbarë Maqedoninë do të jetë me diell dhe vranësira. Pasdite, vranësirat do të rriten…

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej minus tre deri në gjashtë, ndërsa ajo e ditës prej 8 deri 16 gradë Celsius transmeton LajmTV.

 Në Shkup mot i ngjashëm, me diell dhe me vranësira të vogla deri në mesatare dhe me erë të mesme.Temperatura mëngjesit do të ulet deri në tre, ndërsa ajo e ditës do të rritet deri në 18 gradë.

Moti sot në mbarë Kosovën do të jetë me diell dhe i kthjellët . Pasdite,priten të rriten temperaturat dhe moti të jete me diell dhe pjesërisht i vranët…

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej  tre deri në tetë, ndërsa ajo e ditës prej 10 deri 11 gradë Celsius.
Në Prishtinë mot i ngjashëm, me diell dhe pjesërisht i vranët.Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej  tre deri në tetë, ndërsa ajo e ditës prej 10 deri 11 gradë Celsius shkruan LajmTV.
Moti sot në mbarë Shqipërin do të jetë me diell dhe i kthjellët . Pasdite,priten të rriten temperaturat dhe moti të jete me diell dhe i kthjellët…
Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 8 deri në 14, ndërsa ajo e ditës prej 15 deri 11 gradë Celsius.
Në Tiranë mot i ngjashëm, me diell dhe i kthejllët.Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej  8 deri në 14, ndërsa ajo e ditës prej 15 deri 11 gradë Celsius shkruan LajmTV./LajmTV/
Enjoyed this video?
motilajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"