Moti sot në Maqedoni,Kosovë dhe Shqipëri

Published on 16-04-2017

motilajmtv

Moti sot në Maqedoni,e diel 16 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht i kthjellët dhe me vranësira transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 3 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 12°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 22 °C.Në Shkup temperaturat do të lëvizin nga 12°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 22 °C.

Moti sot në Kosovë,e diel 16 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht i kthjellët dhe me vranësira transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 13 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 12°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 21°C.Në Prishtinë temperaturat do të lëvizin nga 12°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 21°C.

Moti sot në Shqipëri,e diel 16 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht i kthjellët dhe me vranësira . 

Era do fryj nga 8 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 14°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 21°C transmeton LajmTV.Në Tiranë temperaturat do të lëvizin nga 14°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 21°C./LajmTV/

Enjoyed this video?
motilajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"