Moti sot në Maqedoni,Kosovë dhe Shqipëri

Published on 18-04-2017

motilajmtv

Moti sot në Maqedoni,e martë 18 prill 2017 parashikohet të jetë i kthejllët  dhe me diell transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 2 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 7°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 17°C.Në Shkup temperaturat do të lëvizin nga 7°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 17°C.

Moti sot në Kosovë,e martë 18 prill 2017 parashikohet të jetë i kthjellët  dhe  me diell transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 4 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 4°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 14°C.Në Prishtinë temperaturat do të lëvizin nga 4°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 14°C.

Moti sot në Shqipëri,e martë 18 prill 2017 parashikohet të jetë i kthjellët dhe me vranësira . 

Era do fryj nga 9 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 11°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 18°C transmeton LajmTV.Në Tiranë temperaturat do të lëvizin nga 11°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 18°C./LajmTV/

Enjoyed this video?
motilajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"