Moti sot në Maqedoni,Kosovë dhe Shqipëri

Published on 20-04-2017

motilajmtv

Moti sot në Maqedoni,e enjte 20 prill 2017 parashikohet të jetë i vranët dhe i kthejllët transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 2 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 5°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 10°C.Në Shkup temperaturat do të lëvizin nga 5°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 10°C.

Moti sot në Kosovë,e enjte 20 prill 2017 parashikohet të jetë me vranësira dhe dëborë e lehtë e shi dhe i vranët transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 11 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 4°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 6°C.Në Prishtinë temperaturat do të lëvizin nga 4°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 6°C.

Moti sot në Shqipëri,e enjte 20 prill 2017 parashikohet të jetë me vranësira dhe i kthjellët . 

Era do fryj nga 13 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 8°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 13°C transmeton LajmTV.Në Tiranë temperaturat do të lëvizin nga 8°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 13°C./LajmTV/

Enjoyed this video?
motilajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"