Moti sot në Maqedoni,Kosovë dhe Shqipëri

Published on 25-04-2017

motilajmtv

Moti sot në Maqedoni,e martë 25 prill 2017 parashikohet të jetë i kthejllët dhe me diell transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 9 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 9°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 20°C.Në Shkup temperaturat do të lëvizin nga 9°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 20°C.

Moti sot në Kosovë,e martë 25 prill 2017 parashikohet të jetë i kthejllët dhe me vranësira transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 11 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 8°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 19°C.Në Prishtinë temperaturat do të lëvizin nga 8°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 19°C.

Moti sot në Shqipëri,e martë 25 prill 2017 parashikohet të jetë i kthjellët dhe pjesërisht vranët  . 

Era do fryj nga 6 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 13°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 21°C transmeton LajmTV.Në Tiranë temperaturat do të lëvizin nga 13°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 21°C./LajmTV/

Enjoyed this video?
motilajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"